A jó házikenyér összetevői: liszt, élesztő, víz és pici só...Ennél több nem kell.
2011. szeptember 27., kedd
Az a bizonyos szódás kenyér.....
Nagy kedvencem a River Cottage sorozat. Na ebben sütötték meg a szódás kenyér két változatát, az egyiket sörrel, a másikat íróval. Gondoltam kipróbálom. A söröset választottam, bár én as sört nem szeretem. :) Előtte még olvasgattam róla, több helyen is írták, hogy ezt vagy szereti valaki vagy utálja.
1 üveg barna sör
fél kg liszt
szódabikarbóna
só
Megsütöttem, ahogy a filmben volt. Nekem ízlett. Azon gondolkodtam, hogy kiköpjem e....:S De nem adom fel, megsütöm íróval is...:) Aztán meglátjuk. Fénykép nem készült róla. :D
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése