A jó házikenyér összetevői: liszt, élesztő, víz és pici só...Ennél több nem kell.
2011. május 14., szombat
Egy kis kenyèrre való!
Most az eddigiektől eltérően nem kelt tészta receptet Írok, hanem egy kis kenyérre valót! :)
Krémsajt:
3 pohár tejföl
1 teáskanál porcukor
Só ìzlès szerint
Összekeverjük a hozzávalókat és pár òrát szobahőmérsékleten pihenni hagyjuk, majd egy textil szűrő én 1 éjszakàt csöpögtetjük. Másnap reggel tálba tesszük és ìzesìtjük! Zöldfűszer, hagyma és amit a fantàzia enged! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
ha hiszed, ha nem épp tegnap modtam a szomszédnak, hogy tudom, hogy írták a neten, hogyan kell krémsajtot vagy vajkrémet készíteni és én bizony megnézem végre!!! köszi ;)
VálaszTörlés:) akkor pont jókor írtam le :)
VálaszTörlés